diumenge, 27 de gener del 2013

FOTOS I RESUM ASSEMBLEA!!!

Aproximadament un 20% dels socis del Club Piragüisme Costa Daurada varem assistir a l'assemblea general anual 2013.

A part de una assistència que segueix la línia dels últims anys, aquesta ha estat una assemblea força activa. Noves propostes i alguns canvis en el calendari molt i molt interessants. A continuació us presentem un petit resum:

CALENDARI I ACTIVITATS:

- CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CAIAC DE MAR. Aquest any es celebrarà el campionat per Santa Tecla. Amb la intensió de sortir al programa de festes i d'organitzar algunes activitats per la gent de Tarragona que no competeix, però s'apropi a veure l'esdeveniment.
Aproximadament un mes abans del campionat es celebrarà una reunió extraordinària oberta a tots els socis del Club per preparar activitats i fer difusió de l'esdeveniment.

- ACTIVITATS. Alguns socis proposen activitats que es portaran a terme al llarg de tota la temporada. La primera és una trobada i dinar de germanor el diumenge 17 de febrer (a la propera noticia més detalls).
A més un dia d'iniciació a les aigües braves, practiques de seguretat i sortides a altres conques hidrogràfiques.

Aquest any també tindreu la oportunitat de fer una Proba d'esforç amb un equip medic esportiu de primer ordre, Breument us en presentarem tots els detalls.

En acabar i aprovar l'acte de l'assemblea alguns dels participants varem gaudir del sopar de germanor que ens va preparar el presi.

Aquí teniu algunes fotografies!!!

Us esperem a tots a les properes activitats i esdeveniments del Club Piragüisme Costa Daurada







2 comentaris:

  1. Bona Assemblea, i millor sopar!!! per cert, falta la foto de la fotografa, no? ;)

    ResponElimina
  2. Si!!! Falta la foto que demostra que al Club no tot som homes... El que passa és que la foto la vaig fer jo hi es veu fatal, jeje

    ResponElimina