dilluns, 21 de gener del 2013

ASSEMBLEA GENERAL ANUAL 2013

Estimats socis,

L'Assemblea General Anual del Club Piragüisme Costa Daurada es celebrarà aquest dijous 24 de Gener a les 20:00 al local del Centre Basc de Salou "Txoco Lagun Artea" (C/ Arquebisbe Pere Cardona nº14 de Salou)

L'Assemblea General és la reunió més important de l'any, on s'exposen les noves propostes i activitats a realitzar. Des de la Junta Directiva estem convençuts que molts socis teniu propostes a fer i ganes de sumar esforços per a tirar endavant qualsevol tema relacionat amb el piragüisme a les nostres comarques.

US ESPEREM!!!

Si no podeu assistir a la reunió i voleu delegar el vostre vot a una altre soci ho haureu de comunicar amb antelació i autoritzar per escrit al soci que us representi, amb còpia del vostre DNI i signatura original.

L'ordre del dia de l'Assemblea és:

  1. Lectura de l'ordre del día
  2. Balanç econòmic del Club 2012
  3. Balanç esportiu del Club 2012
  4. Calendari provisional d'activitats 2013
  5. Aprovació pressupost per al 2013
  6. Organització Campionats 2013
  7. Propostes per part del socis d'activitats a realitzar
  8. Precs i preguntes
PD: Després de l'Assemblea es realitzarà el sopar de germanor, segurament al mateix lloc on realitzem l'Assemblea per un mòdic preu a determinar.
Per tots els que vulgueu quedar-vos al sopar es prega enviar correu electrònic de confirmació al correu del president o al correu del Club.

Salutacions cordials

La Junta Directiva
Club Piragüisme Costa Daurada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada