dimecres, 27 d’abril del 2011

2a JORNADA A MADRID

Cinc dels membres de l'equip de Kayak-polo vam viatjar el passat dissabte a Madrid per disputar els enfrontaments de la segona jornada de la lliga. Aquesta vegada no vam aconseguir tan bons resultats com en la passada jornada, però val a dir que els tres equips que ens van guanyar estan entre els quatre primers a la classificació general.

Perquè us feu una idea de com va anar la jornada us passo els resultats de tots els partits que es van disputar.

Tot i que el primer partit no vam estar gaire encertats i a més ens van fer molts gols, això ens va servir per ficar-nos més les piles en els següents i tot i que no en vam guanyar cap fèiem més pinta d'equip. Esper-ho que ens les pròximes jornades tot caniï i cada vegada siguem capaços de guanyar més partits o si més no de no perdre per tants gols.

Per cert, crec que el segon partit que vam disputar contra el C.M. Ciencias vam marcar almenys un gol tot i que aquí no hi consta. Algú ho recorda, si el resultat no és correcta hauríem d'abissar a la federació com més aviat millor. Encara que si vam firmar l'acta amb aquest resultat no crec que ho canviïn.

Si entreu a la pàgina de la federació podreu consultar aquest i tots els resultats d'altres jornades o competicions:
http://www.rfep.es/publicacion/41SC_COMPETICIONES_2011/41SC_COMPETICIONES_2011.html

De moment anem sisens a la general a només un punt del C. Alaquas K.P. i a 4 punts del C.M. Ciencias. Jo crec que podem acabar la lliga millor del que estem ara si fem una bona segona volta. Per això us animo a seguir entrenant i apretar fort ara que ja comença la segona volta.

1 comentari:

  1. Els resultats dels partits són correctes. Si, el Ciencias ens va deixar a 0!!! Ens hauria de caure la cara de vergonya, jejejeje.

    Però a la pròxima els hi fotrem un sac.....

    ResponElimina