dijous, 18 d’agost del 2011

Racons del Bandoler 2011

Per segon any consecutiu podeu participar a aquesta original i divertida activitat que porta el piragüisme en aigües tranquil·les a la seva vessant més aventurera i emocionant. Es tracte d'una cursa d'orientació en mig d'un del paisatges més emblemàtics de Catalunya, entre les cingleres del Tabertet, al bell mig del pantà de Sau.
Els participants equipats amb caiac, pala, brúixola i planell, navegant per parelles hauran de trobar el màxim número de balises i potser fins i tot passar alguna proba per tal d'aconseguir en cada una d'aquestes tants punts com sigui possible.
Aquesta gran proposta es portarà a terme el dissabte 15 d'octubre. Podreu trobar més informació al bloc oficial, inclòs el full d'inscripció, dossier de presentació i les condicions de participació.
http://raconsdelbandoler.blogspot.com/

Si esteu interessats en participar-hi feu la inscripció com més aviat millor, ja que les places són limitades. Només hi podran participar 40 parelles, fins i tot si no teniu parella també teniu la possibilitat de participar-hi amb algun altre palista.

Esperem que algun membre del Costa Daurada pugui participar en aquest esdeveniment i deixar el llistó ben amunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada